ICT diensten

ICT4SB   |   ICT   |   automatisering   |   MKB

ICT diensten


digitale telefonie

Alarmering Servers:

ICT4SB kan er voor zorgen dat uw server continue wordt bewaakt. Mocht er iets mis zijn dan ontvangt u en/of wij een SMS zodat er snel en adequaat gereageerd kan worden. Wij kunnen remote inloggen en in de meeste gevallen het probleem op afstand verhelpen.

Alarmering Productiemachines:

ICT4SB kan ook er ook voor zorgen dat uw productiemachines continue bewaakt worden. Mocht er iets mis gaan dan wordt u via een SMS gewaarschuwd zodat u snel kunt ingrijpen en productieverlies tot een minimum beperkt blijft.

Digitale Telefonie:

Digitale telefonie (VOIP), oftewel bellen via internet. ICT4SB levert en installeert telefooncentrales zoals 3CX. Wij zijn officieel partner van PrioNet. Met digitale telefonie kunt u jaarlijks behoorlijk besparen op de telecommunicatie kosten van uw bedrijf.

Draadloze netwerken:

Draadloze netwerken met grote capaciteit oa voor bouwplaatsen, hotels en campings. Netwerken waarop veel draadloze gebruikers tegelijkertijd moeten kunnen werken.

Kantoor- en bedrijfsautomatisering:

ICT4SB levert zowel hardware (servers, workstations, printers, copiers etc) als software. Voor de meeste hardware is de levertijd gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. Wij werken alleen met gerenommeerde merken.

meer diensten

pagina 1 van 2 1 2


ICT automatisering

 

Adres Dinxperlolaan 54
Postcode 5043 GW
Plaats Tilburg
Telefoon 013-8200226